Zahles.com giver fri fragt ved kÝb over 600,- Zahles.com tilbyder 30 dages returret Tilmeld Zahles.com nyhedsbrev

Handelsbetingleser

 

Handelsbetingelser / Terms and conditions

 

Bestilling

Alle priser på Zahles angives inklusive moms, afgifter og told. I forbindelse med salg til udlandet er told dog ikke angivet. Aftaler på vores website kan indgås på dansk.

Ordrebekræftelsen sendes til dig pr. mail. Husk at printe ordrebekræftelsen ud eller gem den, hvis du på et senere tidspunkt skal bruge oplysningerne. Zahles opbevarer ikke handelskontrakten på en måde, så du kan tilgå den senere.

 

Betalingsmuligheder

Hos Zahles kan du betale med følgende betalingskort:

  • VISA/Dankort
  • Mastercard
  • Visa Elektron
  • Maestro
  • Diners Club


Zahles er godkendt af PBS A/S til at håndtere de ovennævnte betalingskort. Vi gør opmærksom på, at vi bruger 'POP-UP' vindue ifm. betalingen. Så har du installeret 'POP-UP' blokering, så åbnes betalingsmodulet i visse tilfælde ikke automatisk.

Betalingsgebyr

Betaling med Dankort eller Visa/Dankort er gebyrfrit.


Betalingssikkerhed
Betaler du med betalingskort (Dankort, VISA, Mastercard, JBC, Maestro eller AmericanExpress ) er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1200, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
 
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Zahles eller andre har mulighed for at læse disse data.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Zahles (gælder dog ikke internationale kreditkort eller andre medlemskort). Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Leveringsmuligheder
Leveringen sker med din valgte leveringsmetode.

GLS pakkeshop privat. Dine varer bliver leveret hos den pakkeshop, som du selv vælger. Du modtager en sms fra GLS når din pakke er nået frem.

GLS Erhverv. Leveres på den erhvervsadresse, som du oplyser. Husk virksomhedens navn, og at der skal være nogen til at tage imod pakken.

Du har varen indenfor 2-4 dage i Danmark ved bestilling af lagerførte varer. 


Rettidig levering
Zahles.com kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

Ordre accept

Priserne som er angivet på Zahles er invitation til køb og din ordre er først accepteret når du modtager en mail, afsendt fra os. Efter du har lavet din ordre vil du modtage en ordrebekræftelse, men dette bekræfter blot hvilke vare du har købt og er ikke en accept af din ordre. Der kan være ordrer, som er vi nødt til delvist eller helt at annullere. Dette kan skyldes fejl i mængder, prisfejl, ved begrænsninger for køb, fejl ved vare eller ved mistanke om svindel. Du vil altid blive kontaktet hvis vi fjerner en vare fra din ordre eller hvis vi annullerer din ordre. Du vil blive kontaktet pr. e-mail, det er derfor vigtigt at din e-mail er korrekt og at du tjekker den jævnligt.
Der kan forekomme prisfejl på siden og en ordrebekræftelse er ikke et bindende tilbud, hvis der er fejl i prisen vil du blive kontaktet inden afsendelse af din ordre. Vare til 0 kr. er ALTID en fejl og du kan som kunde ikke, påberåbe dig retten til en vare til denne pris.

Vi tager desuden forbehold for udsolgte varer ved eventuelle tilbud, udsalg m.m. 

Brug af Gavekort, Værdikort eller Rabatkoder

Du kan max bruge 1 rabatkode pr. ordre.
Rabatten på rabatkoden fratrækkes varens pris.

 


Følg din ordre fra afsendelse til modtagelse

Med GLS kan du følge din ordre online trin-for-trin. Når ordren er afsendt vil du modtage en bekræftelse per mail hvori et forsendelsesnummer (track and trace) vil fremgå. Pakken kan herefter spores på følgende adresse: https://gls-group.eu/DK/da/home

Fortrydelsesret og reklamationsret

Hos zahles.com yder vi 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles zahles.com indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Hvis du fortryder et køb og ønsker at returnere en vare, bedes du forinden sende en e-mail til info@zahles.com eller ringe på telefonnummer +45 20675654. Vi kontakter dig hurtigt med information om, hvad du skal gøre før du returnerer varen. Det er vigtigt, da afvigelser kan øge vores ekspeditionstid og der går længere tid, inden du får dine penge retur.
 
Hvis du har fortrudt dit køb har du 14 dage til at meddele os det, og herefter 14 dage til at sende varen/varerne retur.

Returretten regnes fra den dag du modtager dine varer. Du kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt: Bemærk dog, at hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for, til en anden forbruger. En eventual værdiforringelse skal af varen refunderes derfor ikke. Det er derfor en fordel for dig, hvis du retunerer varen/varerne i væsentlig samme stand som da du modtog den. 

Sådan fortryder du et køb
Hvis du fortryder et køb, skal du sende varen til:

Gitte Rydal/ Skovballe Antik
Såderupvej 2
5540 Ullerslev
 
Du kan også fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen.
Fortryder du købet af en vare skal du selv betale fragtomkostningerne til at sende varen retur til os. Dette gælder også hvis du nægter modtagelse af varen.
 
Hvad skal du sende med retur?
Når du returnerer en vare til os, bedes du oplyse dit ordrenummer og give os en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at returnere. Hvis vi har alle oplysninger kan vi ekspedere din returvare hurtigere.
 
Ved køb af varer kan originalemballagen udgøre en væsentlig del af varens værdi. Husk derfor altid at sende emballagen med retur. Når varen er modtaget, undersøgt og godkendt på vores lager, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.
 
Det er vigtigt at varen indpakkes forsvarligt når du sender den retur til os.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker altid ved en tilbageførsel via PBS. Dette sker til samme konto, som tilhører det tidligere benyttede dankort/kreditkort. Beløbet kan også refunderes via bankoverførsel, hvis dette ønskes. Venligst oplys registreringsnummer og kontonummer til Deres bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Refusion og kreditering af beløb effektueres så snart købstransaktionen er registreret på zahles konto. Ved betaling med internationale kreditkort må derfor påregnes yderligere ekspeditionstid.
 

Persondata

Ingen personlige oplysninger der registreres hos zahles, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos zahles.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt af PBS.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos zahles på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos zahles, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.